Огляд Samsung Galaxy A24: основні переваги

20.08.2024

На ринок смартфонів новинки з’являються з шаленою швидкістю, що додає ще більше клопоту при виборі саме того телефону, який буде підходити під всі побажання. Компанія Samsung вкотре задовольняє ці всі потреби, вправно поєднуючи їх в компактний і стильний телефон. На арену вийшла нові лінійка, представника якої ми розглянемо в цій сатті.

Samsung Galaxy A24 має широку популярність серед споживачів за доступною ціною і приємним наповненням. Розглянемо детальніше, що являє собою смартфон Galaxy A24.

Зовнішній вигляд

Galaxy A24 - основна палітра кольорів

Самсунг і далі притримується єдиного дизайну стосовно задньої панелі смартфону. Камери виступають прямо з корпусу, що виглядає дуже естетично і лаконічно. Камери лише мінімально випирають, що порадує багатьох, так як це мінімізує пошкодження блоку камер. Класичні кольори задовольнять власників новинки. Матеріал тильної панелі – це глянцевий пластик з імітацією скла. Відбитки помітні на варіанті гаджету з темним кольором, але з їхнім видаленням немає проблем.  

З лицьової сторони представлене загартоване скло Gorilla Glass 5, що має капельовидну фронтальну камеру. Рамки екрану є стандартного розміру, як і в попередників Galaxy A24.

З правої сторони на боковій грані є кнопка живлення, що також є сканером відбитку пальця, та клавіші гучності. На лівій боковій грані знаходиться слот на SIM 1 + SIM 2 + MicroSD.

Також на корпусі є роз’єм для шумозаглушення, порти для зарядки, окремо для навушників, динаміки та мікрофон.

Розмір телефона - 162.1 x 77.6 x 8.3 мм, що є доволі зручним та комфортним у використанні.

Внутрішні характеристики

Дизайн моделі Galaxy A24. Підібратти чохол для Galaxy A24 під колір корпусу

  • операційна система Android 13
  • дисплей - 6,5-дюймовий Super AMOLED, з роздільною здатністю 1080 x 2340 (FHD+), частотою оновлення 90Hz та піковою яскравістью 1,000 ніт
  • процесор – Helio G99, 8-ядерний
  • вбудована мапять до 256 Гб, також є підтримка зовнішність накопичувачів до 1 Тб
  • акумулятор ємністю 5 000 мАг (типовий), якого вистачає на 2 дні без підзарядки та з можливістю швидкою зарядки до 25W
  • безпека – Face-ID та Touch-ID
  • фронтальна камера - 13.0 МП
  • основна камера - 50.0 МП + 5.0 МП + 2.0 МП, що має цифровой зум до 10x, оптичну стабілізацію та авто фокус. Для відео роздільна здатність - FHD (1920 x 1080), 30 кадрів/сек.

Захист на Samsung Galaxy A24

Чохли для Galaxy A24. Чохол з принтом для Galaxy A24

Маючи привабливий дизайн і пластиковий корпус Galaxy A24 потребує додаткового захисту, як екрану, кутів, так і тильної поверхні.Є декілька варіантів захисту на телефон:

  • Чохол: придбання такого типу захисту є одним із найпоширеніших способів захисту телефону від пошкоджень. Ви можете знайти накладки та чохли для Samsung Galaxy A24 у багатьох дизайнах, стилях, а також з різних матеріалів: силіконовий, пластиковий, металевий, скляний, комбінований, чохол-нижка на Самсунг Галаксі А24. Ви також можете відвідати сайт SMarket, щоб знайти кейси та інші аксесуари для вашого телефону.
  • Захисне скло: встановлення захисного скла на екран вашого телефону допоможе запобігти появі подряпин, потертості та тріщин. Також популярним захистом є гідрогелева плівка, що захищає лише від подряпин, але не шкодиться і матиме довший строк служби.
  • Повний захист: розгляньте можливість використання комбінації чохла та захисного скла для забезпечення повного захисту вашого телефону. Чохол з бортиком буде захищати і екран і захисне скло одночасно, додаючи захисту. З таким комбінованим варіантом захисту телефон буде захищений з усіх сторін.

Що стосується місця покупки чохла на Samsung Galaxy A24, то в SMarket, що спеціалізується саме на продажі аксесуарів до гаджетів, має великий асортимент товарів для захисту і стильного вигляду. 

Ми нарахуємо ВАМ знижку,
поки ВИ обираєте собі товар!
МЕНЮ: