Анонс довгоочікуваного Samsung Galaxy M35 5G

26.08.2024

Народження швидкості та ефективності

Samsung представляє нове доповнення до своєї популярної лінійки Galaxy M — Samsung Galaxy M35 5G. Цей передовий смартфон поєднує в собі надшвидку продуктивність 5G з ультрасучасним дизайном і передовими функціями камери.

Надшвидке підключення 5G

Серцем Galaxy M35 5G є потужний процесор MediaTek Dimensity 720, який забезпечує виняткову швидкість і енергоефективність. Завдяки підтримці 5G користувачі можуть насолоджуватися блискавичною загрузкою, потоковою передачею високої якості та іграми без затримок.

Захопливий екран і елегантний дизайн

Galaxy M35 5G оснащений чудовим 6,5-дюймовим HD+ Infinity-V дисплеєм, що забезпечує захопливий перегляд і геймплей. Витончений дизайн з градієнтною обробкою надає смартфону стильний і вишуканий вигляд.

Передова система камер

Для любителів фотографії Galaxy M35 5G пропонує потрійну систему камер з основним датчиком 13 МП, надширококутним об'єктивом 5 МП і датчиком глибини 2 МП. Камера здатна захоплювати чіткі, детальні зображення і панорамні знімки на 123 градуси.

Тривалий термін служби акумулятора та швидка зарядка

Galaxy M35 5G оснащений ємним акумулятором на 5000 мАг, що гарантує тривалий час роботи. Крім того, він підтримує швидку зарядку 15 Вт, що дозволяє швидко відновити заряд.

Захисні аксесуари для Samsung Galaxy M35 5G

Як і будь який  інший смартфон, Galaxy M35 5G потребує додаткового захсту для корпусу та екрану. Придбати аксесуари та чохли для Galaxy M35 5G можна в інтернет магазині SMarket. 

Ми нарахуємо ВАМ знижку,
поки ВИ обираєте собі товар!
МЕНЮ: