Перша модель 2019 року від компанії Redmi - Redmi Note 7

01.03.2023

Перша модель у 2019 році від компанії Xiaomi вийде під суббрендом Redmi . На попередніх моделях компанії завжди розміщувався логотип Мі який тепер замінили на Redmi .

Новинка вийшла досить симпатичною і вартою до уваги. Представлена у 3 кольорах: чорний, градієнт синього та червоного. Перейшла компанія від моноброви до невеликого краплеподібного вирізу посеред екрана. Так смартфон має більш стильну зовнішність та максимальний екран.

Комплектація Redmi Note 7

Що ж особливого у моделі Redmi Note 7? Доступна ціна для пристрою з такими характеристиками:

·        Дисплей: 6.3" IPS LCD - 1080 x 2340

·        Чіп: Qualcomm Snapdragon 660

·        Камера: 2 (48 MP + 5 MP)

·        Батарея: 4000 мАг

·        OS: Android 10

·        Вага: 186 р.

Наділений смартфон достатніми на початок року характеристиками, оснащений батареєю для роботи на повний день і навіть більше за допомогою швидкої зарядки . Великий екран з високою роздільною здатністю підходить для комфортного перегляду відео, фільмів, фото. Стильний та акуратний дизайн буде радувати не тільки власника, а й оточуючих .

Початкова вартість пристрою з мінімальним обсягом пам'яті на 3/32Гб становитиме 145 доларів. Старт продажів у Китаї – 15 січня. Сподіваємося до нас пристрій дійде швидко і ми зможемо порадувати вас різними аксесуарами до моделі Редмі Нот 7.

МЕНЮ: