Жахливий сон для Honor та Xiaomi від компанії Meizu

01.03.2023

Буквально три місяці тому Meizu презентували телефон Meizu Note 8, який хороший за характеристиками та ціною. Але виробник не змусив чекати і вже чекаємо на нового гіганта в середньому ціновому сегменті. Отже, зустрічайте Meizu Note 9

Очікується, що телефон матиме 48-мегапіксельну камеру , 6,3 дюйми без рамковий екран, на борту працюватиме чіп Snapdragon 675 .

У 2019 році більшість смартфонів «підстрижуть» свою чубчик і буде в моді нова зачіска "крапчаста". Meizu Note 9 не став винятком і в інтернет з'явилися витоку передньої частини смартфона, очікується, що виглядатиме він теж із краплеподібною передньою панеллю для камери та динаміка.

Поки немає інформації щодо оперативної пам'яті та внутрішньої, але відомо , що в Note 9 буде батарея ємністю 4000 мАг . Це відповідь для таких телефонів як Xiaomi Redmi Note 7, Honor 8x та інші смартфони у такому ціновому сегменті. Тому попередньо, що стартова вартість буде 150-200 доларів . На українському ринку 6500-7500 грн

Чохли для Meizu Note 9 не змусить чекати

Тому що з піднебесної швидко реагують на перспективні моделі, які можуть придбати багато хто. Телефон досить габаритний, тому варто придивлятися на чохол Meizu Note 9 до таких, як бампер, пластикова накладка. Чохол – книжка для Meizu Note 9 буде габаритною, але все ж таки буде добре захищати смартфон від різних фізичних впливів.

На нашому сайті ви зможете знайти відповідний чохол для Meizu Note 9 в інтернет-магазині Floy.com.ua

МЕНЮ: