Як обрати захисне скло на Redmi 7

01.03.2023

Захисне скло на Redmi 7 має підвищені вимоги до точності виготовлення, оскільки дана модель, як і всі смартфони початку року, відрізняються унікальними розмірами дисплея, а також крихітними вирізами під фронтальну камеру. Якщо більш старі моделі мали порівняно однакові дисплеї за розміром і співвідношенням сторін, то в гонитві за максимальним використанням корисної площі кожен виробник зараз віддає перевагу унікальним рішенням, відсуваючи уніфікацію на другий план. З цього випливає, що ніякі універсальні стекла вже не будуть підходити для нових смартфонів, а оригінальне захисне скло на Redmi 7 повинне відповідати суворим критеріям за розміром та розміщенням вирізів, щоб точно збігалися вирізи під фронтальну камеру та вузьку щілину фронтального динаміка, розташованого в самому верху лицьової панелі.

Який тип скла вибрати на Redmi 7

Навіть оригінальні аксесуари на цю модель можуть бути виконані з використанням різних технологій. Залежно від цього, змінюватимуться деякі особливості експлуатації скла та сумісність його з певними чохлами. Кожне захисне скло має свої переваги та за умови відсутності браку, повною мірою справляється із захисними функціями. Важливо звертати на різні нюанси щодо захисного скла для смартфону, оскільки скло для Xiaomi бувають різні і зокрема на Редмі 7, тому давайте спільно розбиратися, які вони бувають.

Повністю прозоре скло для Redmi 7

Це найстаріша технологія, проте за довгий час вона довела свою придатність і використовується і досі, захищаючи екрани сучасних моделей пристроїв. Також варто розуміти, що захисне скло цього типу виготовляють як імениті бренди, на зразок Nillkin, з використанням японської сировини та високоточного обладнання, так і більш демократичні бренди Optima, Veron та інші, використовуючи компромісні матеріали без якісного олеофобного покриття, однак такої ж високої твердості. Ціна на скло одного типу може відрізнятися вдвічі-втричі, і на це впливає не тільки вартість і якість самої сировини, але і тип комплекту для поклейки, надійність упаковки і звичайно впізнаваність бренду.

Nillkin Amazing H для Redmi 7 є найкращим представником цього сімейства аксесуарів, якість якого підтверджується не одним поколінням аксесуарів цієї торгової марки. Скло тверде, в міру еластичне, а гігієнічне покриття максимально наближене до рідного на екрані смартфона. Найтонший адгезивний шар, розташовані по всій поверхні скла, відмінно клеїться до екрану і не створює областей з бульбашками повітря, а його прозорість дозволяє передати зображення без втрати якості та яскравості. Жорсткий контроль якості, виводить компанію в лідируючі позиції з виробництва та реалізації захисного скла.

Скло Optima для Redmi 7 є більш спрощеним аксесуаром з демократичною ціною і такою ж твердістю поверхні. Відсутність гарного гігієнічного покриття та спрощений комплект для поклейки роблять цінник на аксесуар набагато нижчим, що дозволяє частіше змінювати скло при необхідності. Скло Optima має твердість 9H за шкалою Мооса і не отримує подряпин від металевих предметів, а при ударі так само розподіляє навантаження на силіконовий адгезивний шар, захищаючи екран смартфона. Наприклад, скло для Xiaomi Redmi Note 7 говорять не обов'язково купувати, але ми всі чудово розуміємо, що зараз скло для телефону життєво необхідне для довговічності екрану смартфона.

Повноекранне скло Full Screen для Redmi 7

Даний тип аксесуарів більш сучасний аналог плоского, прозорого скла, який покриває не тільки видиму частину екрану, але і всю лицьову панель, захищаючи округлені краї від сколів і пошкоджень. Поклейка скла на згладжену частину екрана відбувається за рахунок різниці товщини адгезивного шару, а для естетики аксесуар має непрозору дублюючу кромку в колір панелі смартфона. Більшість виробників, як і у випадку з рівним склом, використовують клейкий шар по всій поверхні аксесуара, що дуже добре позначається на утриманні скла на гладкій поверхні фронтальної панелі. Такий аксесуар не злітає зі смартфона, навіть якщо його випадково підчепити чохлом, що могло б стати критичним для моделей з клеєм лише за контуром.

Як і інші аксесуари, повноекранне скло виготовляється як у преміум виконанні, іменитими брендами, так і в доступному варіанті, з розумним компромісом ціни та можливостей аксесуара. Серед кращих рішень щодо комфорту використання, лідирує скло Nillkin 3D CP+ для Redmi 7, виконане з високою точністю і покрите найякіснішим олеофобним шаром на ринку аксесуарів. Цей факт не робить аксесуар більш міцним або надійним у плані захисту, проте він виводить це скло на новий рівень комфорту використання. А екран смартфона, це той елемент керування, з яким доводиться взаємодіяти щодня.

Захисне скло Full Glue для Redmi 7 своєю назвою дає зрозуміти, що виробник використовує ту ж саму технологію з повністю нанесеним адгезивним шаром на всю поверхню. Однак відмінність гігієнічного шару та комплекту для поклейки дають можливість знизити ціну кінцевого продукту. Таке скло не менш надійно захистить екран смартфону, проте його доведеться частіше протирати від слідів пальців. У разі тріщин або відколів після падіння, таке скло можна не дорого поміняти на нове.

Як купити якісне скло для Redmi 7

Щоб не викинути «гроші на вітер», варто дотримуватись деяких простих правил при виборі будь-якого захисного скла:

1.      Купувати тільки оригінальне захисне скло, уточнюючи, чи не універсальне воно.

2.      Купувати скло тільки в надійному магазині, про який є відгуки та має юридичну адресу.

3.      Уточнити у продавця сумісність конкретного скла з типом чохла.

4.      Дізнайтеся про наявність комплекту для поклейки, якщо ви збираєтесь встановлювати його самостійно.

5.      Звертати увагу на наявність олеофобного покриття та його якість.

Широкий вибір оригінального захисного скла представлений в інтернет-магазині steklomarket.com.ua, клієнти завжди отримують індивідуальну консультацію фахівців, найкращі ціни на ринку, а також додаткову гарантію від магазину, щоб переконатися в якості товару, що реалізується. Купити захисне скло на Redmi 7 у Києві чи Дніпрі не складе труднощів, товар вирушить покупцю того ж дня, а доставка в будь-яку точку України здійснюється Новою Поштою чи УкрПоштою.

МЕНЮ: