Як захистити екран від пошкоджень Xiaomi Mi 9?

01.03.2023

Нещодавно компанія Xiaomi представила спостерігачам флагман швидкісного покоління Mi 9. Пристрій привернув увагу і підкорив серця користувачів дизайном. За характеристиками виробники зробили ще один стрибок у розвитку флагманів, встановивши оновлене обладнання для досягнення максимального результату при експлуатації. Додаткові примочки порадують тих, хто вже зважився купити апарат беззастережно, при надходженні смартфона до магазинів. Захисне скло Xiaomi Mi 9 для комплексного захисту варто придбати, щоб не переживати за появу сколів або тріщин на екрані.

Продуктивність наповнення апарату

Варто почати з камер, які відразу ж кинулися у вічі потрійним модулем. Сенсори отримали 48+16+12 Мп у комплектації із ширококутним об'єктивом. Досягнення такої якості фотографій помітили об'єктивні оглядачі, що додає популярності смартфону ще до здійснення покупки. Щоб знімки оброблялися швидко, розробники встановили двигун на базі Snapdragon 855 з 7-новою технологією і частотою 2.84 ГГц. Оперативний обсяг пам'яті мінімально доступний із показником 6 Гб, а постійна – 128 Гб пам'яті для збереження потрібної інформації. За автономію конструктори встановили заряд акумулятора на 3300 мАг за допомогою бездротової та швидкої зарядки 20 Вт. Фронтальна камера створить фотографії із якістю 20 мільйонів пікселів. Екран на матриці AMOLED із розміром 6.39 дюймів видасть барвисті зображення, що порадують око аматорів щільного кольору пікселя. З модних примочок виявлено датчик відбитка пальця на екрані, захисне скло Gorilla Glass 6, NFC, які рідко встановлюється в Xiaomi і скло на тильній стороні, що заломлює колір градієнта.

З чим порівняти смартфон Xiaomi Mi 9?

З доступною ціною 15 тисяч гривень та флагманським потенціалом, цей смартфон відразу створить конкурентну атмосферу на ринку. У Samsung S10 цінник явно вищий, хоча технічний потенціал подібний. Якщо порівнювати з Huawei P30 конкуренція буде вищою, оскільки два китайці вже не перший рік змагаються за першу позицію у світі серед китайських виробників. Із iPhone XI потягатися буде складніше, оскільки компанія готує потужний апарат на початок осені цього року, але з подвійним цінником. Тому при виборі смартфона користувачі звернуть увагу не тільки на продуктивність, але і на цінник.

Як захистити телефон додатково?

При покупці смартфона зовнішній дизайн постійно радує око глянцем і приємно відчувається при дотику до корпусу. Але такий зовнішній вигляд може легко зіпсуватися протягом мінімального періоду часу, якщо не забезпечити захист додатковими аксесуарами, які зберігають телефон від подряпин, сколів чи поломок. Зокрема, велику роль відіграє захисне скло на Xiaomi. Mi 9, оскільки допомагає зберегти найвразливішу область телефону – екран. Захисне скло виконує протиударну функцію, за рахунок загартованих властивостей. Якщо удар припадає на робочу область дисплея, то скло знижує силу удару за допомогою багатошарової структури. При виборі аксесуару варто купувати повноекранне скло з повним приклеюванням для досягнення ефективного результату. Крім цього в асортименті є стекла не повноекранні або з неповним приклеюванням.

Які переваги інтернет-магазину?

Steklomarket.com.ua надає перевагу з доставкою в будь-яке місто. Тепер купити захисне скло легше простого. Для цього достатньо зробити замовлення на сайті потрібної моделі смартфона. Гарантійний термін збільшено до 30 днів для зручності клієнта, під час перевірки товару на якість. У нашому магазині ви знайдете тільки скло, оскільки ми займаємося пошуком якісних аксесуарів з вузькою товарною лінією. Купуйте захисне скло, щоб зберегти дисплей або тачскрін від пошкоджень.

МЕНЮ: