Які стекла підійдуть на Xiaomi Redmi 7A

01.03.2023

Всі чудово вже знають і розуміють, що телефони почали виробляти щонайменше 5 дюймів. Якщо раніше це вважалася лопата, то зараз це маленький. Тож виробники випускають досить габаритні смартфони. Захисне скло для Xiaomi Redmi 7A необхідно, тому що він не став винятком, тому що на смартфоні зручно дивитися фільми, футбол, відео, грати в ігри.

Також начинка самого смартфона стала однією з важливих факторів. Всі хочуть, щоб телефон був потужний і тягнув хоча б на початкових налаштуваннях ігри або можна було спокійно дивитися фільм і смартфон не нагрівався.

Дисплей - як запорука вдалого гаджету.

Виробники Redmi 7A вбудували модуль з діагоналлю 5.45. Досить компактний, що дозволить впевнено тримати його в руці і не перейматися тим, що він випаде. При роздільній здатності 1440х720 деталізація буде чудова.

Кути огляду

Передача яскравості та кольорів трохи втрачається. Але сам вигляд і можливість читабельності є. Також помітно, при більш опущеному смартфоні може губитися яскравість. Якщо ви геймер і хочете грати на смартфоні - Redmi 7A порадує своїм дисплеєм.

Автономність

Варто віддати належне, що телефон Xiaomi Redmi 7A має відмінний, великий акумулятор 4000Мач. При активному використанні телефон не гріється і за годину роботи сідає батарея до 10%. Тому можете не переживати, якщо ви вийшли з дому і у вас 50% заряду, тому що вам вільно вистачить його на день. Це так само завдяки IPS матриці, яка небагато споживає енергії.

Захисне скло на Xiaomi Redmi 7A

У цьому питанні можемо вас порадувати. Так як в основному телефони зараз випускають тільки із закругленими екранами і на них потрібно шукати і підбирати повноекранне скло і вони дорогі і так само швидко б'ються. Але на даний Сяомі Редмі 7а скло підійде просте рівне, прозоре. Ціна якого буде доступна коному і клеїться легко, також рідко б'ється завдяки рівній поверхні екрану.

МЕНЮ: