Чи потрібний додатковий захист екрану Xiaomi Redmi Note 7?

01.03.2023

При випуску нових моделей смартфонів користувачі звертають увагу не лише на функціонал чи технічні характеристики. Це пов'язано з тим, що, крім цих важливих складових, важливий також і захист від механічних пошкоджень. Захисне скло Xiaomi Redmi Note 7 для багатьох може здатися зайвим, оскільки Gorilla Glass 5 у цій модифікації встановлено, щоб запобігти удару будь-якої складності. Чи це так насправді? У цьому варто розібратися, але спочатку давайте подивимося, чим же завоював увагу користувачів Xiaomi Redmi Note 7.

Апаратна комплектація

Красень, з градієнтним корпусом, вийшов після нового 2019 року, посиливши свято презентабельним зовнішнім виглядом, продуктивним двигуном та функціоналом, якого хочуть більшість користувачів. Апарат працює під керуванням системи Android 9.0 Pie на базі процесора Snapdragon 660 із частотою 2.2 ГГц. Три модифікації в наявності по оперативній та постійній пам'яті: 3+32 Гб, 4+64 Гб, 4+128 Гб. Оглядовий екран 6.3 дюйма на матриці IPS дозволить бачити інформацію у великому розмірі з яскравою кольоровою гамою як FullHD +. Ключова перевага у цій моделі – камера. Основний модуль отримав два сенсори на 48+5 Мп , що зробило прорив серед соковитих знімків. Додатковий сенсор відповідає за глибину кольору. Фронтальний сенсор встановлений для яскравих селфі знімків із якістю на 13 мільйонів пікселів. А автономія протягне цілий день з активним використанням, оскільки акумулятор встановлений на 4000 мАг . Зовнішнє розблокування працює за сенсором навколо фронтальної камери, що має краплеподібний виріз.

Чи можливе пошкодження екрана?

Захист екрану посилили Gorilla Glass 5, що справляється із сильними ударами по екрану. Статистика показала, що екран легко справляється з гострими ударами по корпусу, але навряд чи витримає удар по кутах або торцях, які виконані із пластику. Крім цього, видимі подряпини однозначно з'являться через взаємодію із зовнішнім середовищем. Щоб уникнути подряпин чи відколів поверхні екрану – варто купити захисне скло на Xiaomi Redmi Note 7. Це убезпечить екран від механічних подряпин, а заміна додаткового скла у разі пошкодження обійдеться приблизно в 200 грн. Не варто ризикувати елегантним виглядом смартфона, який псується після появи подряпин на екрані. Варто купити повноекранне скло з повноцінною поклейкою і забути про сколи або подряпини.

Захисні стекла в інтернет магазині « Steklomarket »

Steklomarket.com.ua – магазин з вузькопрофільним продажем скла для смартфонів. В асортименті користувач знайде захисне скло потрібної моделі, яке захистить екран від механічних дефектів. У нашому магазині надається гарантія до 30 днів, щоб переконатися у справжності якості. Ми надсилаємо товар у день підтвердження замовлення за допомогою телефонного дзвінка, після чого скло приходить на пошту по всій території України. Для кваліфікованої консультації щодо підбору скла, зателефонуйте за контактами, вказаними зверху, або залиште контактний номер для зворотного дзвінка.

МЕНЮ: